1
Wanesina biografija. . .!!!Saznaj te nesxto visxe o lepoj:glumici,pevacici. . . !!! taj Pet Feb 12, 2010 10:36 pm
Biografija:
Puno ime:Vanessa Anne Hudgens
Datum rodjenja:14.12.1988.
Rodbina: Tata joj se zove Greg Hudgens ,a mama Gina Guangco. Ima mladzu sestru Stellu
Poreklo: Mama joj vodi poreklo sa Filipina i iz Kine i Spanije,a od tate vodi poreklo od Americkog Indijca i takodze i iz Irske
Njene prve muzicke redstave su:The Wizard of Oz,The King & I,Cinderella,Damn Yankees,The Hunchback of Notre Dame, and The Little Mermaid, among others,Evita, Carousel
Njen naj frendovi:HSM:Ashley Tisdale,Corbin Bleu,Zac Efron....a ostali su:Alexa Nikolas, Kellan Rhude, Brenda Song I Mileu Cyrus
Postala poznata:Vanessa se proslavila kao Gabriela Montez u High School Musical(2006)
Njen omiljeni show je: "Degrassi: The Next Generation"
Omiljeni pevaci:Céline Dion i Alicia Keys
Njen decko je njen kolega Zac Efron
Ima svoj album koji se moze na ci u prodaji pod nazivom ,,V"
Njene pesme su:Say OK,Come back to me.......
Omiljena numera iz HSM je:Work This Out,We're All In This Together
Snimila je numeru sa svojim kolegom Corbin Bleu,pod nazivom Still There for Me
Novi njen film se zove Bandslam,ali ona je na pocetku kariljeje,sto znaci da ce imati mnogo uspona i padova......I da znas ja ti oprastam za one tvoje slike.......
Puno ime:Vanessa Anne Hudgens
Datum rodjenja:14.12.1988.
Rodbina: Tata joj se zove Greg Hudgens ,a mama Gina Guangco. Ima mladzu sestru Stellu
Poreklo: Mama joj vodi poreklo sa Filipina i iz Kine i Spanije,a od tate vodi poreklo od Americkog Indijca i takodze i iz Irske
Njene prve muzicke redstave su:The Wizard of Oz,The King & I,Cinderella,Damn Yankees,The Hunchback of Notre Dame, and The Little Mermaid, among others,Evita, Carousel
Njen naj frendovi:HSM:Ashley Tisdale,Corbin Bleu,Zac Efron....a ostali su:Alexa Nikolas, Kellan Rhude, Brenda Song I Mileu Cyrus
Postala poznata:Vanessa se proslavila kao Gabriela Montez u High School Musical(2006)
Njen omiljeni show je: "Degrassi: The Next Generation"
Omiljeni pevaci:Céline Dion i Alicia Keys
Njen decko je njen kolega Zac Efron
Ima svoj album koji se moze na ci u prodaji pod nazivom ,,V"
Njene pesme su:Say OK,Come back to me.......
Omiljena numera iz HSM je:Work This Out,We're All In This Together
Snimila je numeru sa svojim kolegom Corbin Bleu,pod nazivom Still There for Me
Novi njen film se zove Bandslam,ali ona je na pocetku kariljeje,sto znaci da ce imati mnogo uspona i padova......I da znas ja ti oprastam za one tvoje slike.......